feelit Films logo

Hinnasto

häävideo

1600 eur

Liike ja ääni tekee häävideosta korvaamattoman. Se ikuistaa hääpäiväsi tärkeät hetket – nekin hetket jotka jäivät teiltä näkemättä. Häävideo on elokuvamainen tarina elämäsi ehkä merkittävimmästä päivästä. Siksi siihen kannattaa panostaa. Peruspakettiin kuuluu kahdeksan tuntia videokuvausta hääpäivänä, videon editointi ja toimitus asiakkaalle. Hinnat sisältävät alv:n.

rakkaustarinat

alk. 800 eur. pyydä tarjous

Rakkaustarina voi olla tarina sinulle tarkeästä henkilöstä, isästäsi, sisaruksestasi, puolisostasi tai vaikkapa lemmikistäsi. Se on myös erinomainen isänpäivälahja tai vaikkapa yllätys polttareihin. Alla on muutama konkreettinen esimerkki rakkaustarinasta.

Haluatko muistaa isääsi erityisellä ja koskettavalla tavalla? Tehdään yhdessä lyhytelokuva isästäsi! Elokuva voi sisältää esimerkiksi videopätkiä isästäsi, puolison, lasten ja lastenlasten haastatteluja, kuvia tai mitä tahansa isääsi liittyvää, josta saadaan rakennettua unohtumaton lahja isällesi.

Useissa häissä häävieraat ovat saaneet nauttia hääparin polttareiden parhaista paloista videoiden tai kuvien muodossa. Nyt viedään tämä konsepti askeleen pidemmälle! Ikuistetaan elokuvamaiseen muotoon polttareiden parhaat tapahtumat ja tilanteet, lisätään mukaan polttarikavereiden haastatteluja ja tarinoita polttarisankarista ja kruunataan kokonaisuus  sopivalla musiikilla. Kokonaisuus on mahtava muisto hääparille, häävieraille, sekä polttariseurueelle.

Valitaan yhdessä kaunis miljöö, jossa voitte rakkaasi kanssa nauttia toistenne seurasta. Yhteiset hetket, naurut ja tunteet saadaan ikuistettua kauniisti videolle elokuvamaiseen muotoon. Lopputulos on liikuttava ja aito tarina teistä kahdesta. Tarina voidaan myös liittää osaksi häävideota.

perhekuvaus

kuvausmaksu 120 eur

Perhekuvaus on rento ja hauska tapa viettää aikaa yhdessä, ulkoilla ja nauttia toistenne seurasta. Takaan että päivä on ikimuistoinen ja myös lapset nauttivat kuvauksesta. Kuvausmaksu sisältää valokuvauksen suunnittelun sekä valokuvaajan ammattitaidon. Kuvausmaksuun lisätään kilometrikorvaus 0,46e/km. Hinnat sisltävät alv:n.