perhekuvaus

perhekuvaus

Dokumentaarinen perhekuvaus on tapa ikuistaa perheenjäsentesi kasvu. Kuvat ovat tärkeä muisto ja ne kestävät aikaa sukupolvelta toiselle. Itse kuvaussessio on hyvä tapa pysähtyä ja viettää aikaa perheen kesken kauniissa luontomaisemissa ympäri vuoden. Huolehdin, että koko perheellä on turvallinen olo läpi kuvauksen ja jokainen nauttii kuvaussessiosta, eikä koe turhia paineita. 

varaa perhekuvaus

feelit films somessa

sonja & joakim

Videon avulla päästiin takaisin täydelliseen päivään ja päivän onnellinen olo välittyy videolta käsinkosketeltavasti. Pekka toimi erittäin ammattimaisesti ja osasi ohjata meitä tarvittaessa, mutta kuitenkin samalla pysyen lähes huomaamattomana, sillä moni kohta videosta yllätti spontaanilla huudahduksella "eikä tää on ihana miten se on tänkin fiiliksen osannu tallettaa täydellisesti!". Voidaan suositella Pekkaa lämpimästi, kaikki toimi mutkattomasti ja videosta jäi meille aivan ihana muisto.

judit & jussi

Pekka hoiti erityisen päivämme videokuvauksen todella onnistuneesti ja ammattimaisesti. Vaikka emme juuri edes huomanneet hänen läsnäoloaan, hän sai ainutlaatuisen juhlamme tunnelman ja ihanat yksityiskohdat ikuistettua häävideoomme. Pekka otti hienosti kuvaustoiveemme huomioon ja kommunikaatio hänen kanssaan oli mutkatonta ja luotettavaa. Voimme lämpimästi suositella Pekkaa kuvaamaan teidänkin häävideonne!

Tuuli & visa

Pekka kuvasi meidän kihlajaisvideon ja lämpimästä säästä huolimatta kuvaukset sujuivat onnistuneesti. Lopputulos videon suhteen on juuri meidän näköinen eikä yhtään liian siirappinen. Kuvauslokaatio oli loistava ja kommunikaatio kuvauksissa sekä hänen ohjaaminen oli selkeää. Pekka sai omalla olemuksellaan meidän olon mukavaksi ja pystyimme heittäytymään. Suosittelemme Pekkaa lämpimästi ja videosta jää meille ihana muisto tulevaisuuteen.